Bestuur

Geen enkele vereniging kan zonder mensen die de lijnen uitzetten, de leden weet te motiveren en de centjes netjes op orde houdt. Dat geldt ook voor onze afdeling. Volgens de statuten wordt de voorzitter door de leden in functie gekozen en de overige functies worden door het bestuur ingevuld.

Op dit moment wordt het bestuur van de afdeling gevormd door slechts twee leden. Er zijn momenteel 3 vacatures. Twee algemene bestuursleden en een penningmeester. Wilt u als afdelingslid onze afdeling in het bestuur vertegenwoordigen, neem dan kontakt op met de voorzitter of de secretaris.

U kunt het gehele bestuur bereiken door een mail te sturen naar pi4ede@vrza.nl.

Coen

Coen Bakker

PF1A

Voorzitter

Coen is sinds 2018 de voorzitter van de afdeling.
Samen met André en Marcel, en de bestuurders van PI4WAG bepaalt hij de richting van de afdeling.

  • e-mail
Andre

André van Silfhout

PEØAVS

Penningmeester

Als penningmeester is André verantwoordelijk het financiële wel en wee van de afdeling.

  • e-mail
PA3AUV (1)

Marcel van Dijk

PA3AUV

Secretaris

Als secretaris onderhoud Marcel de contacten met de landelijke VRZA en is hij onze praatpaal naar "buiten". Wil je iets technisch weten, vraag het Marcel!

  • e-mail

Medewerkers

Maar ook de materialen van de afdeling hebben onderhoud nodig. Na een PACC contest of velddag moet al het gebruikte materiaal worden gecontroleerd en waar nodig, worden hersteld. Een kabel kan kapot zijn getrokken of de coax connector is eraf. De antenne kan krom gebogen zijn tijdens transport, noem maar op.

Gelukkig zijn daar dan de materiaalmensen die onder leiding van Jaap, op de woensdagmorgen, alles weer pico bello in orde maken.

PA3BQC


Jaap

Wouter

PG2W


Wouter

PG3B


Geeuwke

Gerrit

PA3DDP


Gerrit

PA3ANH


Piet

Henny

PAØRMS


Henny

PA2Z


Ad

Website en Nieuwsbrieven

Maar er is meer dan alleen materiaal. De website moet ook onderhouden worden en dat is vele jaren het werk geweest van Rikus.
Niet alleen de website werd door Rikus bijgehouden. Ook alle uitgegeven nieuwesbreieven zijn door Rikus gemaakt. Eerst uitgetypt, toen geprint en gestencild, weer later gedrukt bij het Accon, de werkgever van Ad, Weer later bij het CTB, de werkgever van Wolter en uiteindelijk als e-mail in PDF formaat.

PD0IAZ


Rikus