Vanwege de COVID19 problematiek moeten we helaas de fysieke december clubavond annuleren. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. Er staat iets heel nieuws op het programma: een virtuele verkoping via een online vergaderomgeving.

Foto’s
In ons gezamenlijke magazijn met de VRZA staan een flink aantal mooie apparaten die momenteel gefotografeerd worden. Die foto’s komen in een PDF-bestand dat van tevoren aan alle leden van VRZA-Zuid Veluwe en de VERON afdeling Wageningen zal worden gemaild. Zodat alle leden een indruk kunnen krijgen van wat er in de aanbieding is.

Aanmelden voor virtuele verkoping
In die mail zit ook een uitnodiging om je aan te melden voor de online sessie op dinsdag 8 december. Want dan gaat het gebeuren!

Al onze leden kunnen dan in die sessie een bod uitbrengen op de getoonde apparaten. De hoogste bieder wint. Uiteraard is er wel een minimumprijs die een apparaat moet opbrengen. Hoe we het biedingsproces precies gaan inrichten hoort u nog van tevoren. Op deze manier hopen we de clubgeest levendig te houden in deze barre tijden.

Houd voor meer informatie deze website of de website van de Veron afdeling Wagenigen in de gaten.