Verenigingsavond februari

Op dinsdag 11 februari Op deze dinsdag staan de noodzakelijke jaarvergaderingen gepland. Een jaarlijks terugkerende noodzakelijke formaliteit, waar zowel het afgelopen als het komende seizoen besproken worden. Er komen onder andere de volgende items aan bod: financiën van de afdelingen,begroting 2020 en het jaarverslag. Deze formaliteiten worden gescheiden (VRZA en Veron) besproken.

Na deze formaliteiten is het tijd om weer met zijn allen bij elkaar te komen. Daar komen de items waar de meeste van ons naar uit kijken voor 2020 aan bod, zoals de excursies, data voor de velddagen en de komende knutsels.

Na de vergadering kon Mans, PA0MBJ nog even snel een kleine knutsel uitdelen, die hij de vorige bijeenkomst had gepresenteerd. Deze knutsel was de antennestroom indicator in twee varianten, namelijk de coax en de open lijn versie. Beide knutsels zien er goed uit, een leuke gadget die de shack van wat verlichting voorziet.

De Valleironde op 145.250 MHz vindt plaats op de maandag ervoor. Meldt u ook zich ook eens in op deze ronde om 20.30 uur.

Coen, PF1A

Wilt u reageren ?Copyright ©  1996-2020 PI4EDE Alle Rechten voorbehouden

Meer info ? Stuur een mail naar: pi4ede@vrza.nl