..:: Volgende clubavonden ::..

 
         
 

7 oktober 2019 Valleironde PI4WAG of PI4EDE

valleironde september 2019Valleironde door PI4WAG of PI4EDE. De ronde van de VERON afdeling Wageningen en de VRZA afdeling Zuid Veluwe start om 20.30uur op 145,250MHz.

Stem af op de maandagavond voorafgaand aan de afdelingsbijeenkomst voor het laatste nieuws en voor uitwisselen van ham radio wetenswaardigheden.

 

     
 

8 oktober 2019 Meetavond

Meetavond 2019Op dinsdag 8 oktober 2019 organiseren we weer een meetavond. Het moment om uw knutsels zoals ontvangers, zenders, andere elektronica schakelingen etc. te laten bemeten op goede werking. Het is dus belangrijk dat alle leden van tevoren opgeven wat ze gemeten willen hebben zodat we ervoor kunnen zorgen dat de benodigde apparatuur aanwezig is.

Ook is er uiteraard gelegenheid om uw QSL-kaarten in te leveren of op te halen. Tevens zijn tijdschriften uit de uitleenbibliotheek voor leden beschikbaar. Belangstellenden zijn altijd welkom om eens kennis te maken met onze mooie hobby. Kom eens kijken hoe het er op onze gezamenlijke verenigingsavonden aan toe gaat. Locatie Langekampweg 6 te Ede, aanvang 20.00u.

 

     
 

 
     
 

12 november 2019 Verkoping

Verkoping PA5WNOp de clubavond van dinsdag 12 november 2019 houden we weer onze jaarlijkse verkoping. En traditiegetrouw zal Wolter Nijmeijer, PA5WN weer met grote vaardigheid de afslagershamer hanteren.

Lees meer